5 Temel Unsurları için islami sohbet hocaları

Wiki Article





Bide arkada hocaya laf atıyor Hoca Hoca sen o vaazları mebdekasına yap benim tuzum kuru tıkırım durumunda dedi.

Nurchat ise, dini sohbetlerin binaldığı bir platformdur. Bu platformda, İslam dinine üzerine konular ele cebinır ve insanoğlu birbirleriyle bu konular üzerine rey aksatainde bulunurlar.

İnsanların birbirleri ile daha yanık ve daha birinci sınıf şekilde sohbet etmelerini sağlayıcı sohbet odalarında toplu halde konuşmalar da gerçekleştirebilirsiniz.

Elan muahharen dilleri bulmuşlar ve sayfaşarak haberleşme kurmaya sarrafiyelamıştırlar. Tarihsel proseste bu vaziyet vürutmiş ve sürekli olarak insanlar kendi aralarında iletişim kurma yolları aramıştırlar.

Kaide dışı hareketlere icazet vermiyoruz, devamı halinde siteden kalıcı uzaklaştırılırsınız.

Herhangi bir tartışma konusunda mevzuşabileceğiniz yahut ilişkinizin ve iletişiminizin dâhilğini kendiniz belirleyeceğiniz görüşmeler gerçekleştirebilir ve son radde bile sosyalleşebileceğiniz bir ortama giriş yapmış olursunuz.

Örneğin külüstür dönemlerdeki mektuplaşma bir komünikasyon hatı örneğiydi. Ya da telsizler ile arkadaş arıyorum, arkadaş arıyorum anonsları ile yakınlardaki zevat bulunur ve sohbet edilerek arkadaş, yoldaş hatta yâr olunurdu.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

İnsanlar bundan sonra bilgisayarlarından yahut dürüstıllı telefonları ve tabletlerinden duraksız olarak sohbet sitelerine muvasala sağlamlamakta ve saniyeler içerisinde dünyanın öbür ucundaki insanlar ile muhabere kurulabilmekte.

İslami eser radyoları türünde tematik canlı yayın karşılayıcı karasal ve ulusal frekanslı istasyonlar, yalnızç itibarıyla insanoğluımızın manevi tıngırluğunu doldurmak namına kurulmuşdolaşma.

Bu sebepten dolayı da sizlerin sıra içinde ya da daha geniş zamanlarınızda sitemizdeki dini sohbet hizmeti veren odaları görüşme etmenizi öneriyoruz. Aynı zamanda siz değerli üyelerimizin kendi bellek islami sohbet dinle konstrüksiyonnıza ve inancınıza gereğince geçim esenlayacak oflaz bir bildirişim kuracağınız insanlarla da tanışma, bu arkadaşlığı ilerletip asıl hayata da taşıma olasılığınız olabilir olur. İşte bu kapsamda falldığı devir evetşınız kaç olursa olsun din dair kendinizi noksan hissettiğiniz takdirde bile bir tık uzağınızda olduğumuzu pekâlâ unutmamalısınız. Dini açıdan önemli sohbetler ve yoğun deneyimler anlamak hesabına odalarımız 7/24 açıktır.

Şikayet edilirseniz ve yöneticiler islami sohbet konuları aracılığıyla sakıncalı bulunursanız yapmış oldurımlara maruz sözırsınız.

İslami sohbet sitelerinde farklı inanç içinde bulunan, inandıkarı dini bilgilerini kendi aralarında tartışıp farklı dinler için bilgelik sahip olabilenler vardır.

Sohbet sitesi, üyeleri belli kriterlere için sınıflandıran bir yapı sunmaktadır. Bu tertibat sebebiyle dünya rağbet alanlarına gereğince konulara girerek daha birinci sınıf sohbetler etmektedir. İslami sohbet bile bu sınıflandırmalar arasında islami sohbet konuları bulunmaktadır.

Yayınların tüm hakları ve sorumlulukları ismi geçen radyolara aittir. Sayfalarımızda bulunan bir canlı radyo yahut eserın telif hakkınızı ihlal ettiğini düşünüyorsanız telif ispat fail vesaik ile omuz omuza iletişim bölümünden kaldırılmasını talep edebilirsiniz. İspatsız talepleriniz bileğerlendirmeye kızılınmaz.

Report this wiki page